@KTzone » 日常 - 寵物地帶 » 寵物用品零售同埋批發,有冇人知道邊度有呀

2011-6-8 17:30 菊花綠茶仔
寵物用品零售同埋批發,有冇人知道邊度有呀

[table=98%][tr][td=1,1,822][size=2]寵物用品零售同埋批發,有冇人知道邊度有呀??????????[/size][/td][/tr][tr][td][size=2]有既話就話我知啦~!!!!!![/size][/td][/tr][tr][td][size=2]收收埋埋唔好咁x啦~~~~~~~[/size][/td][/tr][tr][td][size=2]thx~~~~~~~~[/size][/td][/tr][/table]:43: :43: :42: :38:

2011-6-10 18:22 sinta
通常我都係等寵物展買~~
但我聽我朋友講過係荃灣有楊屋道有間叫愛的o既寵物店可以送貨

2011-6-17 16:00 nesca飛
我都係會等寵物展先買,因為平d
但平時我會去aoiland買寵物用品,因為選擇多同埋平

批發我有朋友試過入貨,佢話間公司幾好
間公司好似叫cinderella trading company,係觀塘的
你上網打佢公司名應該會搵到

[[i] 本帖最後由 nesca飛 於 2011-7-5 19:01 編輯 [/i]]

2011-6-20 16:28 菊花綠茶仔
THX FOR SHARING~

2011-6-24 16:39 菊花綠茶仔
比返少少心得啦~
aoiland呢個網上寵物用品零售網雖然要申請做會員先可以買野,
但勝在寵物產品種類多, 價錢合理, 仲有埋送貨服務^^
我好滿意佢地個運作~

[[i] 本帖最後由 菊花綠茶仔 於 2011-7-5 19:01 編輯 [/i]]

2011-7-11 17:26 菊花綠茶仔
nice^_^~~~~~~~~~

頁: [1]