@KTzone » 日常 - 工作創業 » ___★___★___★ 點解唔試下 呢份工 ★___★___★___

2012-5-13 12:41 topjl
___★___★___★ 點解唔試下 呢份工 ★___★___★___

誠聘  地產代理
1)見習營業員(無地產牌)
2)物業顧問(有地產牌)

主要負責一,二手物業及所有發展商樓盤 買賣/租 同一般sales有d似 不過係賣d專門d的野
新手咩都唔識都得,公司免費助您考地產營業員牌 照,有堂上,有野學,有專人教導,初期未有牌可做 見習營業員,出糧最少$7000起(冇佣出只係得底薪的月份)

薪金:底薪  + 金佣
年薪可高達 $300,000 ~ $1,000,000   
平均月薪大約$18,000 ~ $40,000(個別月份會達$100,000以上!!)

公司要求:中五程度,18歲以上,勤奮準時,誠懇有禮,目標明確
                【見習營業員】 男女不拘 無需經驗

區內成交每月買賣及租務過千宗 包有單開

上班時間 11:30-21:30

公司福利:免費考牌精讀課程
                 良好晉升機會
                 免費在職培訓  
                 有薪年假及例假  
                 醫療津貼及強積金 等等...
想知 地產牌 點考? 地產入行要d咩資格?想入行做地產?用自己一雙手來打造自己的未來?
  請電: 劉生 61912031 (不要pm我 或 在這留言 因為我未必經常上網睇 有問題同有興趣直接天call我)

2012-5-13 18:48 topjl
  請電: 劉生 61912031 (不要pm我 或 在這留言 因為我未必經常上網睇 有問題同有興趣直接天call我)

2012-5-20 18:47 topjl

2012-5-28 02:07 topjl

2012-6-6 12:30 topjl
想知 地產牌 點考? 地產入行要d咩資格?想入行做地產? 請電: 劉生 61912031
(不要pm我 或 在這留言 因為我未必經常上網睇 有問題同有興趣直接天call我)

2012-7-4 15:48 bevischan123
年滿22歲, 中七學歷,大學畢業優先.有心在金融業發展, 有責任心, 上進
公司提供在職培訓,五天工作 (六,日及公眾假期休息)
工作時間: 9:15 - 18:00
工作地點: 側漁涌
         上市金融機構               
薪金       :  $8000底薪 + 佣金
職位: 初級投資顧問
       無相關經驗亦可, 能操流利國語及英語為佳

高級投資顧問
       1年以上相關經驗, 能操流利國語及英語

客戶經理 / 高級客戶經理
       2年相關經驗及管理經驗
       必須年滿21歲或以上
       能操流利國語及英語為佳

客戶經理
       2年相關經驗及擁管理經驗, 必須年滿21歲或以上
       持有任何投資牌照將獲
如有查詢或見工預約請致電:
       電話: 97170695  陳先生 或send 履歷表 [email][email protected][/email]

頁: [1]