@KTzone » 數碼 - 電腦軟件資源 » DKLM,用左個廢既ERP,比老細喪插,求解決

2013-6-13 18:53 alvin4682
DKLM,用左個廢既ERP,比老細喪插,求解決

我想問下有無人用過d中小型企業既ERP!
我地公同用開果間就係我搵既,叫KINGDEE !
就係呢間公司搞到我比老細鬧到痴左係到!:18:
好吾flexible之餘又吾穩定,又貴!比我老細插,:11:
跟住我再搵過先知依家有D叫雲端既ERP,好方便,
總之上到網就可以用到,老細見到以後吾洗番工司,
係電話手提電腦或者win tablet都可以CHECK到野,
不知幾開心,唉,我預左打人工比人插嫁啦!但係都想呻下!:11:

2013-6-20 16:58 leo_pang670
我公司都用過呢間!最後都換左,on cloud base既erp真係好用好多

2013-6-20 19:24 gillian989
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2013-7-3 11:39 tony903com
樓上既,最簡單,雲端係幾時都可以check到野,更新,
唔係雲端既就無咁靈活,同埋要比幾多錢去買硬件設備.好大分別

2013-7-3 12:02 kingson470
cloud base都要睇邊間,有d都好貴,你可以上網搵多d料

2013-7-16 11:32 mary53242
不嬲都貴嫁啦,cloud base好好多,睇嚟都係時候要轉……

2013-7-16 18:16 denial_kwon777
我睇左分別啦,
見到都心郁郁想轉,
有無人有好既推介下?
:50:

頁: [1]