@KTzone » 日常 - 工作創業 » 有冇人系vincent florist訂過花籃?

2013-8-22 11:27 bob33033
有冇人系vincent florist訂過花籃?

有朋友自己開店,想買個花籃賀下佢,
聽人話vincent florist e間d花比出面d花店平成20%,
系買真系咖?甘平會唔會質素好唔掂?
如果真系又平,質素又掂,
我都想系e間訂,可以慳d~~:36: :36:

2013-8-22 11:54 evelyn804
我有系e間訂過花,真系會平20%~~

2013-8-22 12:50 bob33033
@@,甘質素呢?

2013-8-23 12:12 oscar556556
雖然甘平,但質素都唔會差過出面d花店咖!樓主可以放心喔!

2013-8-23 12:48 bob33033
甘間店系邊頭啊?我想去睇下先決定~~:59:

2013-8-23 13:22 oscar556556
系觀塘東廣場果度啊!

2013-9-2 12:44 leo_pang670
睇完呢個post之後我都去左呢間訂
見佢個價錢都又確實幾抵~~

2013-9-5 18:22 holis_hero333
但花墟個邊其實有1-2間都幾平,樓主可以去睇睇

2013-9-6 15:24 Qunnie_Fong3003
間野應該有門市,樓主點解你唔自己去睇睇呢??

2013-9-11 17:53 angel_li
有冇網址睇啊?冇咩時間出去行街睇窩。網址有冇?仲有,我想問e間花店有冇果籃架?我睇其他花店都有果籃窩。。。的多啲選擇嘛?

2013-9-12 11:36 denial_kwon777
我有用過e間店嘅服務,平啲架,哈哈哈

2013-9-12 13:08 mary53242
樓主唔使咁擔心窩。我之前用過e間花店嘅服務,我覺得OK架,起碼真系平咗,而且佢平的黎唔會話用唔好嘅花材嘛,。最緊要都系花,至於平幾多見仁見智啫~如果系其他花店嘅我就唔知啦,我自己就系哩間花店買開~

2013-9-12 16:20 denny543345
Vincent Flowers我聽過。但系我唔知e間花店啲花材如何窩。平就平嘅。好似話平20%,但系我擔心平嘢會影響花材啫。。。。。另外一間未聽過tim啊!

頁: [1]