@KTzone » 貼圖 - 會員自貼 » 好悶 ... 個PO生菇 .. 老友去晒邊 ﹖

2008-10-24 01:02 Miss.pk
去晒邊????????? :smile_38:

[ Last edited by Miss.pk on 2008-11-28 at 12:42 AM ]

2008-10-24 01:57 傻星
321你男友番黎0.0?
一個人生活..都5錯ga~~
自由自在..- w -

2008-10-24 05:30 Hisashi外村尚
[quote]Originally posted by [i]Miss.pk[/i] at 2008-10-24 01:02 AM:
[color=#990000]我只係好想快 d 到 3•21 *
到左呢一日 ... 您就可以繼續留係我身邊照顧我。

一個人既生活,原來真係好漫長•[/color] [/quote]

321?是一個什麼日子呢??:59:
男友歸位??:01:
一個人既生活的確好漫長~:39:
不過比起二個人既生活更加漫長:46:
因為要一同去迎接將來:29:

2008-10-24 06:08 la柑
丫~~pk~妳浮番上來了=)

2008-10-24 11:58 HEAD_HUNTER
幾個月,眨吓眼就過架啦,
就好似本大叔咁,不知不覺都由一個「準大叔」變成「真•大叔」..... [img]http://www01.ktzhk.com/file/attachments/month_0709/g19_RSgs.gif[/img]

2008-10-24 14:21 Miss.pk
[quote]Originally posted by [i]傻星[/i] at 2008-10-24 01:57 AM:
321你男友番黎0.0?
一個人生活..都5錯ga~~
自由自在..- w - [/quote]
係呀 "
一個人生活有時係幾好既 ...
但總會悶架嘛!!
平時有個人係你身邊聽你發 up 風 ..
宜家就連講野都冇人聽到 =3=
真係唔多慣囉。

2008-10-24 14:23 Miss.pk
[quote]Originally posted by [i]Hisashi外村尚[/i] at 2008-10-24 05:30 AM:
321?是一個什麼日子呢??:59:
男友歸位??:01:
一個人既生活的確好漫長~:39:
不過比起二個人既生活更加漫長:46:
因為要一同去迎接將來:29: [/quote]
haha .. 係男友 passing out 既日子 ..
雖然佢只不過係唔係自己身邊半年 ..
而且有機會一個星期見一次 ..
不過我自己一個既日子真係過得好漫長。
兩個人就好唔同 ... 一日既時間好快就蒸發左咁 *

你講得岩 ... 一同迎接將來,
比分開迎接快樂吧 ??

2008-10-24 14:25 Miss.pk
[quote]Originally posted by [i]la柑[/i] at 2008-10-24 06:08 AM:
丫~~pk~妳浮番上來了=) [/quote]
浮浮潛潛 ^^
潛幾耐都好 ...
總會番上黎抖下氣既 !!
點會就咁走左去唔番黎呢 ??

反而驚番黎冇人知我係邊個 =v=""

2008-10-24 14:27 Miss.pk
[quote]Originally posted by [i]HEAD_HUNTER[/i] at 2008-10-24 11:58 AM:
幾個月,眨吓眼就過架啦,
就好似本大叔咁,不知不覺都由一個「準大叔」變成「真•大叔」..... [img]http://www01.ktzhk.com/file/attachments/month_0709/g19_RSgs.gif[/img] [/quote]
^^""" 都係既 ..
以前真係唔覺時間過得咁慢 =3=
可能一個人過真係會悶 d "
所以特別慢 *

haha .... 但幾慢都好 ..
時間都係不斷走 ..
我又何嘗唔會變大嬸呢 ??

2008-10-26 01:58 溫馨接送情
冇人聽你發up風 你係到發啦 =.=

2008-10-26 17:59 Miss.pk
[quote]Originally posted by [i]溫馨接送情[/i] at 2008-10-26 01:58 AM:
冇人聽你發up風 你係到發啦 =.= [/quote]
但可惜呢到冇以前咁多人聽我發呢

2008-10-28 09:58 la柑
[quote]Originally posted by [i]Miss.pk[/i] at 2008-10-24 02:25 PM:
浮浮潛潛 ^^
潛幾耐都好 ...
總會番上黎抖下氣既 !!
點會就咁走左去唔番黎呢 ??

反而驚番黎冇人知我係邊個 =v="" [/quote]

我都會上黎搵下舊人吹水...唔捨得呢度MA..-W-

應該都仲好多人知妳係邊個-W-"

2008-10-30 17:51 Miss.pk
[quote]Originally posted by [i]la柑[/i] at 2008-10-28 09:58 AM:
我都會上黎搵下舊人吹水...唔捨得呢度MA..-W-

應該都仲好多人知妳係邊個-W-" [/quote]
haha * 我都會間唔中上黎傾下計 ^^

唔知呢 ^^""""

2008-10-31 15:17 ^^MaN
個Po生菇,老友去晒邊 ﹖我唔係你老友,但我可以同你留下言,不過我係女唔係男,我見好多回應都係男。你唔mind 我係女呀∼∼我見你post咁靚女既相,我唔知你係咪整係想同男傾,所以我入一入就出番去lu。直言唔好嬲

2008-10-31 20:08 Miss.pk
[quote]Originally posted by [i]^^MaN[/i] at 2008-10-31 03:17 PM:
個Po生菇,老友去晒邊 ﹖我唔係你老友,但我可以同你留下言,不過我係女唔係男,我見好多回應都係男。你唔mind 我係女呀∼∼我見你post咁靚女既相,我唔知你係咪整係想同男傾,所以我入一入就出番去lu。直言 ... [/quote]
wow !! 終於有人傾下計 ^^
你個人都幾過隱丫 :titter2: haha
我都唔知幾想知 d lady 們去晒邊呀!?!! ^^
睇你個名都唔知你係女仔 tim *
nice to meet you .. :wink_smiley:

2008-10-31 20:25 ^^MaN
[quote]Originally posted by [i]Miss.pk[/i] at 2008-10-31 08:08 PM:
wow !! 終於有人傾下計 ^^
你個人都幾過隱丫 :titter2: haha
我都唔知幾想知 d lady 們去晒邊呀!?!! ^^
睇你個名都唔知你係女仔 tim *
nice to meet you .. :wink_smiley: [/quote]

係呀∼∼我可以同你傾呀!!我有幾過隱呀??

2008-10-31 23:24 傻星
[quote]Originally posted by [i]Miss.pk[/i] at 2008-10-24 02:21 PM:
係呀 "
一個人生活有時係幾好既 ...
但總會悶架嘛!!
平時有個人係你身邊聽你發 up 風 ..
宜家就連講野都冇人聽到 =3=
真係唔多慣囉。 [/quote]
5可以打電話搵佢0.0?
你講野我會聽ga~:06:
有咩5怕同我講~~:17:

2008-11-1 15:38 HO-NIKKI
pk babe
i m here =]
still rmb nikki? >3

2008-11-2 12:51 溫馨接送情
[quote]Originally posted by [i]Miss.pk[/i] at 2008-10-26 05:59 PM:
但可惜呢到冇以前咁多人聽我發呢 [/quote]
我聽緊-,-

2008-11-4 19:24 草紙
[color=#FF3490]pui ki ^^
仲 系 咁 靚 啵  ♥ [/color]

頁: [1] 2